αντί-Qashqai

Written by on 11 Αυγούστου 2015

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στο πρωτότυπο C-HR και θα είναι η απάντηση της Toyota στο Nissan Qashqai.

Η Toyota θα διευρύνει από του χρόνου την γκάμα των crossover της, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο που θα τοποθετηθεί απέναντι στο πολύ πετυχημένο εμπορικά Qashqai της Nissan. Το νέο μοντέλο θα είναι εμφανισιακά μια εξέλιξη του πρωτότυπου C-HR που είδαμε πέρσι στην έκθεση του Παρισιού.

Το νέο crossover αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο και θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της ιαπωνικής φίρμας (Toyota New Global Architecture) που ακολουθεί τη φιλοσοφία του πατώματος MQB του ομίλου Volkswagen.

Η νέα πλατφόρμα της Toyota έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρά έως και μεγάλα αυτοκίνητα, με μπροστινή ή κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Στόχος της εταιρείας μέχρι το 2020 είναι τα περισσότερα μοντέλα της να βασίζονται στο νέο πάτωμα, το οποίο σύμφωνα με τους Ιάπωνες επιτρέπει πολύ καλύτερη εκμετάλλευση των χώρων στην καμπίνα.

Όσον αφορά το νέο crossover, οι αρχικές φήμες ανέφεραν ότι θα ονομάζεται Auris Cross, αλλά το όνομά του δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ιθύνοντες της Toyota.
Θα τοποθετηθεί κάτω από το RAV4 στην γκάμα της Toyota και θα λανσαριστεί στις αγορές αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2016.


newsit.gr/PANIKOSFM

Current track
TITLE
ARTIST

Background