Ματθαίος Γιαννούλης-Δώσε Πόνο Βιολιτζή

Written by on 19 Ιανουαρίου 2019

(Η Νέα επιτυχία του Ματθαίου Γιαννούλη)

Ο Ματθαίος Γιαννούλης έρχεται με ένα νέο τραγούδι στις αποσκευές του να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμα φορά με τίτλο ‘‘Δώσε Πόνο Βιολιτζή. Ενα τραγούδι με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που απογειώνεται από την υπέροχη φωνή του.

Στίχοι:Μουσική:Ματθαίος Γιαννούλης

Ο Ματθαίος Γιαννούλης είναι ένας από τους κύριους εκπρόσωπους του νησιώτικου τραγουδιού που με την παρουσία του στηρίζει δυναμικά την δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση.Ενας ξεχωριστός τραγουδιστής επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τoν ίδιo όλα αυτά τα χρόνια.

Δισκογραφικη εταιρια:Next Record’s Hellas

Ματθαίος Γιαννούλης-Δώσε Πόνο ΒιολιτζήΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΒΙΟΛΙΤΖΗ (Στιχοι-Μουσικη:Ματθαιος ΓιαννουληςΒιολι:Μαυρουδης ΑντωνιουΛαούτα:Ματθαιος ΓιαννουληςΦωνητικα:Αννουλα Μωρου, Δεσποινα Γιαλουρη,Μαυρουδης Αντωνιου,Ματθαιος ΓιαννουληςΕνορχηστρωση και προγραμματισμο εκανε ο Γιάννης ΦουστερηςΗχογραφηση:studio emphasisRemix Mastering:Giannis FousterisΔισκογραφικη εταιρια:Next Record’s Hellas


PANIKOSFM

Current track
TITLE
ARTIST

Background