Χρήστος Τσακίρης-Δώσε πόνο

Written by on 7 Μαρτίου 2016

Ο Χρήστος Τσακίρης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι ” Δώσε πόνο”, ένα ξεχωριστό λαϊκό χορευτικό τραγούδι, που θα κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη ακρόαση!
Απολαύστε την Επιτυχία που θα κάνει αίσθηση! Μουσική – Στίχοι : Κώστας Μικέλης Επιμέλεια παραγωγής : Άγγελος Σαρόγλου Κυκλοφορεί από την MUSIC FACTORY ENTERTAINMENT
Ο Χρήστος Τσακίρης Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από μικρό παιδί κατάλαβε ότι κάτι έχει η φωνή του ιδιαίτερο , άρχισε από τα πέντε του κιόλας να τραγουδάει κυρίως σε συγγενικά γλέντια και στην οικογένεια του. Στα δώδεκα του χρόνια έφτιαξε τη δική του μπάντα και έπαιζαν σε κάποια πάρτυ … Μετά από λίγα χρόνια ξεκινά τα πρώτα του live σε μαγαζιά φίλων του. Αφού άρχισε να κάνει τα πρώτα του live , κάθε χρόνο γινόταν και καλύτερος μέχρι που έφτασε να μιλά επαγγελματικά και να δουλεύει πλέον σε κάποια μαγαζιά σαν δεύτερο σχήμα. Όλα αυτά μέχρι τι στιγμή που στιγμάτισε τη ζωή του το παιχνίδι του Greek idol και τότε με τον χαρακτήρα που διαθέτη αλλά και με τον αυθορμητισμό του έκανε όλοι την Ελλάδα να μιλά για αυτόν. Από τότε άνοιξαν νέοι ορίζοντες για αυτόν τόσο στην δουλειά του όσο και την προσωπική του ζωή….


Current track

Title

Artist

Background